Man-fre: 09.00 – 19.00 (09.00 – 17.00)

Om oss

Ansatte

  • Karl Fleming Bekkelien, gartner og daglig leder
  • Jorunn Bekkelien, butikk/gartnerimedarbeider
  • Solveig Klepp, dekoratør
  • Janne Granåsen, butikk
  • Synnøve G. Flakk, anleggsgartner

Historikk og utvikling

Våren 2003: Forsøksvis produksjon av sommerblomster i plasthus på jordet hos Nils O. Birkeland – Åpent utsalg av egenproduserte sommerblomster i mai-juni.

Høsten 2003: Etablering av langsiktig leieavtale for grunn og planlegging av videre drift.

Våren 2004: Utvidet produksjon av sommerblomster delvis i plasthus på Birkeland og hovedproduksjon i veksthus på Erkleiv.

Utsalg åpent i perioden mai – juli.

Høsten 2004: Hovedfokus på renovering av gammelt falleferdig veksthus på eiendommen, med tanke på innredning til butikk.

Desember 2004: Åpning av helårlig blomsterutsalg, med tillegg av diverse pyntegjenstander og gaver.

2005: Videre drift av butikk, utvidelse med noen hagesenterprodukter og utemøbler, utvidelse av blomsterproduksjonen, samt utvidelse til fullverdig blomsterforretning med snitt og sorgbinderi.

Videre utvikling og klargjøring av eget anlegg.

2006: Den videre utviklingen av anlegget ble vanskeliggjort av flere grunner. Etter sommersalget 06 ble det besluttet å stenge butikken sept-nov for å få komme videre med byggetrinn II; produksjons- og visningshus på 460 kvm. Nyåpning av butikk i desember.

2007: Fokus dette året var på å komme i gang med normal drift av forretningen, samt starte opp med å ta oppdrag som hage- og anleggsgartner. Begge disse områdene utviklet seg tilfredsstillende i løpet av året.

Mai 2008: Utviklingen av anlegget vårt har nådd en ny milepæl. Hus nummer 3 for blomster- produksjon og salg er ferdigstilt. I tillegg er uteområdet med plante-skolevarer betydelig utvidet. Anlegget består nå av ca. 1200 kvm inneareal omtrent det samme ute.

2009: Fokus på produksjon og drift av hagesenter, samt å utvikle butikken og ansettelse av dekoratør. Større fokus på snitt og binderi. Vi har hatt en utvikling på anleggsgartner siden, med investering i flere maskiner og ansatte.

2010: Det var et travelt år med stor pågang i hagesenter og butikk. Butikken er i stadig utvikling og har i tillegg fått et stort fokus på småmøbler og pynteartikler. God aktivitet i hagesenter og hagemøbler. Et travelt år for anleggsgartnerne, med mange spennende oppdrag og stadig nye utfordringer.

Visjon

Les om vår visjon her.

Åpningstider

Mandag – Fredag: 09,00-17.00

Lørdag  09.00 – 15.00

Nyttårsaften 09.00-15.00

Kontakt oss

Har du spørsmål angående våre tjenester, produkter, priser eller annet? Ring oss, eller fyll ut kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg!